dimarts, 29 de març del 2016

6º EDICIÓ DEL FESTIVAL DE CURTMETRATGES "DULCINEA CURTS"

El Club Social "El Roure" organitza la 6º edició del FESTIVAL DE CURTMETRATGES "DULCINEA CURTS", que tindrà lloc el proper divendres 8 d'abril, a les 17:00h, a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet de Llobregat.


El "Dulcinea Curts" pretén promocional l'ús dels medis audiovisuals entre les persones amb problemas de salut mental i les entitats que treballen amb elles com a eines per a la seva inclusió sociocomunitària, alhora que permet sensibilitzar la comunitat respecte la realitat de les persones amb aquesta problemática i afavorir la reducció de l'estigma que els envolta.

Els actes del dia 8 d'abril comprenen la projecció dels curtmetratges presentats a concurs i el lliurament de premis, així com un picapica durant el descans.
Durant la gala hi participarà un equip de voluntaris i voluntàries del Club Social, que donaràn la benvinguda als assistents i vetllarant per a que tot l'acte sorti rodó. També hi participarà el Grup Teatre Imagina, com a mestres de cerimònia.

A més, en el Club Social "El Roure" volem unir-nos a la campanya d'Obertament i que no quedi #capconversapendent sobre salut mental. Així, durant el descans, també disposareu d'un espai on poder tenir aquestes converses entre els nostres col·laboradors, voluntaris, participants i assistents.

Us hi esperem a tots!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada