dimarts, 4 d’octubre del 2016

CURS: "INICIACIÓ AL VOLUNTARIAT"

Des del Programa de Voluntariat del Club Social "El Roure", i amb la col·laboració de l'Oficina de Voluntariat de l'Ajuntament de l'Hospitalet, el Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, i la Diputació de Barcelona, s'organitza el proper mes de NOVEMBRE una formació de "INICIACIÓ AL VOLUNTARIAT".

Aquesta formació està dirigida a persones que realitzen activitats de voluntariat o que estiguin interessades en saber en què consisteix. L'objectiu és informar sobre què significa la figura de la persona voluntària, dotar d'eines pràctiques als participants per a un millor desenvolupament del voluntariat, i potenciar les relacions entre les persones voluntàries i el treball en equip.

La formació consta de 2 sessions, i es faran el DILLUNS 21 I DIMECRES 23 DE NOVEMBRE, de 10:00 a 13:00 a la seu d'AFEMHOS (carrer Molí, 5; baixos - L'Hospitalet de Llobregat). La inscripció és gratuita, places limitades. Per apuntar-s'hi cal omplir el següent formulari abans del 13/11/2016 i contaran amb la persona per a confirmar la disponibilitat de plaça (per ordre d'inscripció):

 https://goo.gl/forms/UnEXJc7O2NTa26pp1

Us hi esperem a tots!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada