dilluns, 14 de desembre del 2015

MERCAT SOLIDARI DEL CLUB SOCIAL "EL ROURE"

Des del Club Social "El Roure" volem convidar-vos al nostre MERCAT SOLIDARI. Gràcies a les donacions de moltes persones sensibles a la realitat de les persones amb malaltia mental, posarem un punt de "venda" de productes de segona mà a l'Avinguda Carrilet amb la Rambla Marina de l'Hospitalet. Serà el proper DIVENDRES 18 DE DESEMBRE, des de les 11:00 i fins a les 19:00 hores.
 
En aquest espai podreu adquirir roba, complements, bijuteria, música, joguines, llibres... I, el més important de tot: nosaltres no posem els preus, els preus els marqueu vosaltres. Tot el recaptat es reinvertirà en el manteniment de les activitats i projectes del Club Social.
 
 
 
Amb aquesta iniciativa no només contribuim al finançament de les activitats del servei, sinó que pensem que és una bona oportunitat de participación a la comunitat de las persones usuàries del club social (tota la venda estarà gestionada per un equip dew voluntaris i voluntàries del club), i a més pot ser una resposta a les necessitats de la comunitat en el momento actual de crisi.
 
US HI ESPEREM!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada