dijous, 14 d’abril del 2016

GUARDONATS A LA 6º EDICIÓ DEL "DULCINEA CURTS"

 El passat divendres 8 d'abril celebrarem a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet la gala de cloenda de la 6a edició del Festival de Curtmetratges "Dulcinea Curts". Enguany ha estat l'edició amb major afluència de públic: 200 persones amb ganes de gaudir de cinema, riure, i lluitar per la visibilitat de les persones amb problemes de salut mental i les seves grans capacitats.

La cloenda va comptar amb l'actuació inestimable de la Asociación Grupo Teatro Imagina, que van amenitzar tota la vetllada amb paròdies de les bandes sonores de cinema més conegudes.
 
 
 Els guardonats en aquesta edició han estat:
  • Primer Premi del Jurat al Millor Curtmetratge (Molí d'or): "En equilibrio", de la Asociación de Familias y Personas con Enfermedad Mental - AFES (Múrcia).
  • Segon Premi del Jurat al Millor Curtmetratge (Molí d'Argent): "La vida cambia", del club social Nou Camí, de la Fundació Nou Camí (Sant Feliu de Llobregat).
  • Premi del Públic (Molí de bronze): "La vida cambia", del club social Nou Camí, de la Fundació Nou Camí (Sant Feliu de Llobregat).
Es poden veure tots els curtmetratges participants en el canal de YouTube del Club Social "El Roure".
 
Més información al bloc del Club Social "El Roure": www.csroure.blogspot.com.es
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada