dimecres, 11 de maig de 2016

CURS: VOLUNTARIAT I ATENCIÓ ESPECIALITZADA


Des del Programa de Voluntariat del Club Social “El Roure”, i amb la col·laboració de l’Oficina de Voluntariat de l’Ajuntament de l’Hospitalet i el Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, organitzem el proper mes de JUNY una formació de “VOLUNTARIAT I ATENCIÓ ESPECIALITZADA”.

Aquesta formació està dirigida a persones que realitzen accions de voluntariat i que hagin participat en alguna formació prèvia de “Iniciació al Voluntariat”. L’objectiu és dotar d’eines a les persones participants per a un millor desenvolupament del seu voluntariat quan atenen a col·lectius específics: gent gran, infància, infància en risc d’exclusió social, persones amb discapacitat i persones amb malaltia mental.

La formació consta de 3 sessions, i es faran el DIMARTS 7, DIMARTS 14 I DIMARTS 21 DE JUNY, de 10:00 a 13:00 h a la seu d’AFEMHOS (C/Molí, 5-7; Bxs; de l’Hospitalet de Llobregat).  Inscripció gratuïta. Places limitades. Per a apuntar-se a la formació només cal omplir el següent formulari i contactarem amb la persona per a confirmar la disponibilitat o no de plaça (per ordre d’inscripció):


http://goo.gl/forms/Y2eFA73EbdCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada