dijous, 15 de juny de 2017

LH AVANÇA

LH AVANÇA vol donar suport a petits projectes amb un valor afegit a la ciutat que permetin la col·laboració entre diferents entitats. 

Els companys del GT Imagina es presenten a la 2ª edició d'aquests premis amb dos projectes que duen a terme a la nostra ciutat, i es ambdós es troben entre els projectes finalistes. Podeu conèixer i votar pels següents enllaços:
  • Projecte Imagina: El Projecte Imagina és resultat del desenvolupament d’una proposta creativa nascuda a l’àmbit de la rehabilitació psicosocial i d’inserció comunitària de persones amb malaltia mental, i de la implicació i suma de voluntats dels afectats que van optar per fer del treball col·lectiu una oportunitat de creixement personal i participació ciutadana. És també producte del procés permanent d’aprenentatge compartit, d’anàlisi, avaluació i recerca d’alternatives de creativitat aplicada a l’àmbit de rehabilitació diagnosticades i les seves possibilitats a la interacció i la participació amb la comunitat. L’objectiu general del Projecte Imagina és generar i posar a l’abast de les persones i entitats, eines i oportunitats d’ aprenentatge, contacte social, convivència, participació i creixement tant a les persones que pateixen trastorn mental com a les que no i sempre en posició d’ igualtat,

Font: www.gtimagina.org


  • Polivarrina Ràdio: Projecte de ràdio comunitària presentat desenvolupat per les entitats Benito Menni, CASM i Torre Barrina CMCM, es tracta de una iniciativa d’especial interès a l’àmbit de la salut mental comunitària a L'Hospitalet. Podeu seguir els seus programes aquí.

Font: https://polivarrinaradio.tumblr.com/


El teu suport és molt important, ens votes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada