dimarts, 5 de setembre del 2017

CURS "DINAMITZACIÓ DE GRUPS I VOLUNTARIAT"

Des del Programa de Voluntariat del Club Social "El Roure, amb la col·laboració de l'Oficina de Voluntariat de l'Ajuntament, el MInisterio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, i la Diputació de Barcelona,  organitzen aquest SETEMBRE una formació de "DINAMITZACIÓ DE GRUPS I VOLUNTARIAT".

Aquesta formació es dirigeix a persones que realitzen activitats de voluntariat i/o que hagin participat en alguna formació prèvia d'iniciació. L'objectiu general de la formació és donar eines a les persones participants per a un millor desenvolupament del voluntariat, mitjançant l'autoconeixement, millorant les seves habilitats pel treball en equip i dinamitzar grups de persones voluntàries.

La formació consta d'1 sessió, i es farà el DIMECRES 27 DE SETEMBRE DE 2017, DE 10:00 A 14:00 a la seu d'AFEMHOS (carrer del Molí, 5; Baixos - L'Hospitalet de Llobregat). La inscripció es gratuïta, places limitades. Per apuntar-s'hi cal omplir el següent formulari abans del 20/09/2017 i contactaran amb la persona per a confirmar la disponibilitat de plaça (per ordre d'inscripció).

Us hi esperem a tots!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada