dimarts, 7 de novembre del 2017

FESTIVAL DE CURTMETRATGES "DULCINEA CURTS"

Els companys del Club Social "El Roure" han posat en marxa la setena edició del FESTIVAL DE CURTMETRATGES "DULCINEA CURTS". 

Aquest festival vol ser un estímul per a que tot el col·lectiu s'animi a emprar els medis audiovisuals com a eina d'integració social, de participació a la comunitat i de lluita contra l'estigma.

Les condicions per a participar-hi són:
  • Pot participar qualsevol entitat espanyola que tingui com a objectiu principal la millora de la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental.
  • Cada entitat pot presentar un màxim de 2 curtmetratges.
  • Les obres han de ser de ficció, no superar els 10 minuts de durada, i és imprescindible la participació activa de persones amb problemes de salut mental en el procés de creació del curt.
  • S'han d'enviar els curtmetratges a AFEMHOS abans del 23 de febrer de 2018.
La gala de cloenda, amb la exhibició dels curtmetratges seleccionats i el lliurament dels premis, serà el divendres 27 d'abril de 2018 a l'Auditori barradas (L'Hospitalet de Llobregat).

Podeu consultar i descarregar les bases del Festival des d'aquí. També podeu seguir tota la informació del Festival a la seva pàgina de Facebook. I per anar obrint boca.. us deixem amb l'espot promocional, realitzat pel Club Social "El Roure" i l'Associació Grupo teatro Imagina.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada